ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ


θα κάνουν την Ελλάδα Κογκό

Η ΝΔ μας υποσχέθηκε μαζί με το ΠΑΣΟΚ ότι θα μας κάνουν Γερμανία ή Γαλλία. Αντί για Γερμανία ή Γαλλία μας έκαναν Τουρκία. Αν συνεχίσετε να τους ψηφίζετε θα γίνει η Ελλάδα Κογκό και οι Έλληνες Κογκολέζοι. Μαζί με το Μπουρούντι και την Κεντροαφρικανική Δημοκρατία είναι οι πιο φτωχές χώρες του πλανήτη.

Μην ακούτε τι λένε, κοιτάξτε τι κάνουν. Κοροϊδεύουν συστηματικά τους χαζούς. Ξυπνήστε επιτέλους! Το παιχνίδι είναι σικέ. Με αυτούς που κατέστρεψαν την χώρα δεν υπάρχει καμία ελπίδα. 

 Τι μυαλό μπορεί να κουβαλάει ένας άνθρωπος που πάει και ψηφίζει αυτούς που αποδεδειγμένα κατέστρεψαν την χώρα; Όχι μόνο κατέστρεψαν την χώρα αλλά βάζουν τον ελληνικό λαό να την πληρώσει που δεν ευθύνεται καθόλου. Αν τελικά η Ελλάδα καταστραφεί ολοσχερώς από τις Δυνάμεις του Κακού, θα οφείλεται στην βλακεία των Ελλήνων, όχι όλων αλλά ενός σημαντικού ποσοστού. Η χώρα θα πέφτει διαρκώς στην παγκόσμια κατάταξη αν ο λαός δεν νικήσει τις Δυνάμεις του Κακού.


ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ.

ΠΑΡΑΥΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΙΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ. 

ΙΔΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ - ΠΑΣΟΚ

& ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ - ΕΥΡΩΖΩΝΗ.

Με βάση τον δείκτη ανταγωνιστικότητας η Ελλάδα βρίσκεται στην 57η θέση μαζί με Βουλγαρία, Ρουμανία, Ουρουγουάη, Κουβέιτ, Κόστα Ρίκα, Φιλιππίνες, Ινδία, Καζακστάν, Κολομβία, Τουρκία. Με βάση το κατά κεφαλήν εισόδημα σε ισοδυναμία αγοραστικής δύναμης (ppp) η Ελλάδα βρίσκεται στην 50η θέση παγκόσμια μαζί με την Ρουμανία και την Τουρκία (Πίνακες 4)

ΝΤΡΟΠΗ! ΑΙΣΧΟΣ!


Όλα όσα λένε οι ευρώδουλοι είναι σιχαμερά ψέματα

Οι κακοί δαίμονες έχουν στήσει μια απίστευτη προπαγάνδα γύρω από την χρησιμότητα της συμμετοχής στην EU (Evil Union). Είναι τόσο σατανικοί ώστε κατόρθωσαν να μας υποδουλώσουν με αέρα κοπανιστό, ένα ΘΑ  δηλαδή υπόσχεση οικονομικής ευημερίας.  Τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν όλα μια καλοστημένη απάτη και αντί για οικονομική ευημερία ήρθε οικονομική καταστροφή.

Είναι τόσο διαβολικοί που παρουσιάζουν ότι εκτός της EU (Evil Union) θα είναι το τέλος του κόσμου. Στην πραγματικότητα είναι ένας ολόκληρος κόσμος εκτός EU, 150+ χώρες και 80+% της παγκόσμιας οικονομικής παραγωγής. Δεν χρειάζεται να έχουμε μια άκαμπτη, αναποτελεσματική γραφειοκρατία πάνω από το κεφάλι μας να μας δίνει διαταγές. Δεν χρειάζεται να είμαστε υπόδουλοι στην Γερμανία και στην Γαλλία.

Μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις. Στην συγκεκριμένη περίπτωση ένας πίνακας είναι χίλιες λέξεις. Το οικονομικό μέγεθος των ΗΠΑ είναι μεγαλύτερο από αυτό της EU. Αρκετές πολιτείες θα ήταν στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης αν ήταν χώρες. Οι ΗΠΑ από μόνες τους αρκούν για να υποκαταστήσουν την EU ως εμπορικό εταίρο και να έχουμε την ανεξαρτησία μας. Ο Ελληνισμός είναι ισχυρός και μπορεί να επηρεάσει τις κυβερνήσεις.

Πίνακας 2


 

Σύμμαχοι εναντίον Άξονα

Οι Αμερικανοί και οι Βρετανοί ψηφοφόροι, ψήφισαν κατά της υπερ-παγκοσμιοποίησης. Δίνουμε εδώ και χρόνια αγώνα κατά αυτής της παγκοσμιοποίησης και αυτής της EU (Evil Union) ενώ στο Γαλλογερμανικό Κόμμα (Νέα Δημοκρατία) και στο Γερμανογαλλικό Κόμμα (ΚΙΝΑΛ) είναι θαυμαστές, υμνητές, ένθερμοι στηλοβάτες και φανατικοί μαχητές. Ο ΣΥΡΙΖΑ ζήλεψε, ακολουθεί όσα κάνουν και προσπαθεί να τους ξεπεράσει.

Αναμένουμε την Συμμαχία Ανεξάρτητων χωρών (AntiEU)

Είναι πιθανό να δημιουργηθεί μια οικονομική Συμμαχία διάφορων χωρών που αντίθετα με ότι συνέβη στα μέλη της ΕΕ θα διατηρήσουν την ανεξαρτησία τους.  Ένα τμήμα του μπλοκ ίσως είναι Βυζαντινό, Ορθόδοξο ή Βυζαντινο-Ορθόδοξο. Παραδείγματα είναι σε Πίνακες 1. Με την συμμετοχή στο νέο οικονομικό μπλοκ, θα φτάσουμε κάποια στιγμή το οικονομικό επίπεδο των ΗΠΑ  που είναι ανώτερο από αυτό της Γερμανίας και της Γαλλίας (Πίνακες 4). 

 

Σύγκριση ΕΕ Συμμαχία
Η οικονομική Συμμαχία Ανεξάρτητων χωρών

θα είναι η δεύτερη οικονομική δύναμη

μετά τις ΗΠΑ, μακράν Κίνας, ΕΕ.

Εάν συμμετέχουν και οι ΗΠΑ θα είναι μακράν πρώτη.  

εθνική κυριαρχία  ΟΧΙ ΝΑΙ
οικονομική ανεξαρτησία μικρή μεγάλη 
οικονομικό μέγεθος μικρότερο μεγαλύτερο
πιθανότητες ευημερίας μικρές  μεγάλες
ισχυρή ομογένεια ΟΧΙ ΝΑΙ
διεθνής ΟΧΙ ΝΑΙ

 

Ένα Σενάριο


Η RCEP (Regional Comprenensive Economic Partnership) έχει το 30% της παγκόσμιας παραγωγής. Υπάρχει
αλληλοκάλυψη της RCEP (Regional Comprenensive Economic Partnership) με άλλες συμφωνίες ή ενώσεις όπως TPP 11 ή APEC. Η πολύπλοκη κατάσταση αναμένεται να ξεκαθαρίσει. Υφίσταται ακόμη το σενάριο δημιουργίας της τέταρτης (μετά από ΗΠΑ, ΕΕ, Κίνα) παγκόσμιας  οικονομικής δύναμης CANZUKI Canada  Australia  New Zealand  United Kindgom  Ireland αλλά οι πιθανότητες μειώθηκαν. Αντίθετα έγινε επιτακτική ανάγκη η δημιουργία μιας μεγαλύτερης από την RCEP οικονομικής Συμμαχίας με την συμμετοχή των ΗΠΑ αφού η Κϊνα είναι μέρος της RCEP.

Μία οικονομική Συμμαχία Ανεξάρτητων Χωρών με σχεδόν 40% της παγκόσμιας παραγωγής είναι

ΗΠΑ - Καναδάς - Ηνωμένο Βασίλειο - Ιρλανδία - PIGS - Ανατολική Ευρώπη - Ανατολική Μεσόγειος.

 Θα περικυκλώσει από παντού την ΕΕ που θα μείνει με λίγο περισσότερο από το 10% της παγκόσμιας παραγωγής. Στο τέλος ο Άξονας θα παραδοθεί άνευ όρων στους Συμμάχους και θα γίνει οικονομική αποικία τους ανεβάζοντας το ποσοστό της παγκόσμιας παραγωγής των Συμμάχων σε πάνω από το 50%. Συμμαχία Ανεξάρτητων Χωρών (μαζί με την οικονομική αποικία τους ΕΕ) + RCEP θα έχουν σχεδόν το 85% της παγκόσμιας παραγωγής. 

PIGS είναι το ακρωνύμιο για την Νότια Ευρώπη δηλαδή Πορτογαλία Ιταλία Ελλάδα Ισπανία στις οποίες συμπεριλαμβάνονται Κύπρος και Μάλτα, αν και δεν περιέχονται στην ονομασία. Οι ΗΠΑ μπορεί να είναι εντός της Συμμαχίας ή δίπλα και πολύ κοντά. Δεν υπάρχει διαφορά επί της ουσίας αλλά στα τυπικά.  

Μας είπαν ότι διαφωνούν με αυτά που γράφουμε. Εμείς τους ρωτήσαμε που διαφωνούν. Δεν υπήρχε ούτε ένα σημείο που να μπορούν να στηρίξουν ότι είναι λάθος. Μπορεί να χρησιμοποιούμε έντονο ύφος, μπορεί τα πράγματα να είναι πιο πολύπλοκα αλλά αυτά που γράφουμε είναι σωστά, σε αντίθεση με την προπαγάνδα και την πλύση εγκεφάλου της ευρώδουλης και ευρωκατευθυνόμενης μειοψηφίας. 

Scroll to Top