ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ


Νέα Δημοκρατία = Νέα Τάξη = ακραία παγκοσμιοποίηση 

παγκόσμια συνωμοσία - συγκεκριμένο πακέτο - συγκεντρωτισμός - ολοκληρωτισμός - ακαμψία - γραφειοκρατία - συμμόρφωση - έλεγχος - εκμετάλλευση - προπαγάνδα - πλύση εγκεφάλου - μία κυβέρνηση - ένα νόμισμα - μία θρησκεία - μία φυλή - ένα φύλο (τρίτο) - ένα χρώμα προσώπου - μία ενδυμασία - μία κουλτούρα - μία ιδεολογία - μία νοοτροπία - μία άποψη

εναλλακτική ήπια παγκοσμιοποίηση

αποκέντρωση - επιλογή - ελευθερία - ανεξαρτησία - διάλογος - ελεύθερη βούληση - αμυντική συμμαχία - ευελιξία - ατελείωτες δυνατότητες


Καταγγελία Σοκ!  Βιολογικός πόλεμος

Οι συμπτώσεις είναι πάρα πολλές για να πιστέψει κανείς ότι ήταν τυχαία η πανδημία. Εάν ήταν προμελετημένη, ποιοι την προκάλεσαν;  Η απάντηση είναι εύκολη. Αυτοί που έχουν κάτι να κερδίσουν. Το επόμενο ερώτημα είναι ποιοι κερδίζουν; Μήπως είναι τα ίδια κέντρα που ήταν πίσω από τον Ναπολέοντα, τον Χίτλερ και την ΕΕ, αυτά τα κέντρα που επιχειρούν να δημιουργήσουν μια παγκόσμια δικτατορία; Μήπως σχετίζεται με την υπερ-παγκοσμιοποίηση; Μερικοί υπερ-παγκοσμιοποιητές εκείνης της εποχής είδαν τον Χίτλερ ως «Ενωτή της Ευρώπης και του Κόσμου».

Στον Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο, περισσότερα από 70 εκατομμύρια πέθαναν.  Στην πανδημία γρίπης της Ισπανίας, οι εκτιμήσεις των θανάτων κυμαίνονται μεταξύ 17 και 100 εκατομμυρίων με πιθανότερο το εύρος των 25-40 εκατομμυρίων. Ο παγκόσμιος πληθυσμός το 1927 εκτιμάται σε 2 δισεκατομμύρια. Τι είναι μερικές εκατοντάδες χιλιάδες θάνατοι σε σύγκριση με αυτούς τους αριθμούς; Τι είναι μερικές εκατοντάδες χιλιάδες θάνατοι σε ανθρώπους που δεν εκτιμούν τη ζωή σας; Ξεκίνησαν οι υπέρ-παγκοσμιοποιητές τον COVID -19; Ο χρόνος είναι ύποπτος. Προσπαθούν να επηρεάσουν τις εκλογές των ΗΠΑ; Συνδέεται με τη σημαντική αύξηση των ακάρεων; 

Από όλους τους αρχηγούς κρατών, οι μόνοι που αρρώστησαν ήταν ενάντια στην υπερ-παγκοσμιοποίηση. Πάρα πολλές συμπτώσεις! Είτε το ξεκίνησαν είτε όχι, η καταπολέμηση του ιού είναι πρώτη προτεραιότητα αλλά ταυτόχρονα δεν πρέπει να αφήσουμε τους υπερ παγκοσμιοποιητές  να επωφεληθούν από την κατάσταση και να επιτύχουν τους στόχους τους. Να είστε σε ετοιμότητα! Να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί!


Έρχεται νέα κρίση;  Επιβάλλονται αλλαγές!

Το δίλημμα του τρόπου αντιμετώπισης της πανδημίας είναι απλό αλλά η απόφαση πολύ δύσκολη. Όσο πιο αποτελεσματική είναι η αντιμετώπιση το ιού, τόσο μεγαλύτερο οικονομικό πρόβλημα θα υπάρξει αργότερα. Οι οικονομικές επιπτώσεις θα διαρκέσουν καιρό. Οι συνθήκες επιβάλλουν : α) έξοδο από αυτή την άθλια Ένωση που αποδείχθηκε η οικονομική καταστροφή της χώρας β) οικουμενική κυβέρνηση από υπέρμαχους της εξόδου. Αυτά μπορεί να τα κάνουν και άλλες χώρες της Νότιας και της Ανατολικής Ευρώπης. 

Οι υπέρ-παγκοσμιοποιητές θέλουν να κυβερνούν, να ελέγχουν και να εκμεταλλεύονται όλη την υφήλιο.

Μία κυβέρνηση, ένα νόμισμα, μία αγορά, μία θρησκεία, μία κουλτούρα, μία φυλή, ένα χρώμα προσώπου, μια ενδυμασία σε όλο τον κόσμο.

Η μεγαλύτερη απειλή που αντιμετωπίζει σήμερα η ανθρωπότητα είναι η καταστροφική παγκοσμιοποίηση που συμβαίνει τις τελευταίες δεκαετίες. Η υπερ-παγκοσμιοποίηση δεν είναι μια win-win κατάσταση. Υπάρχουν νικητές και ηττημένοι.

Θέλουν να κάνουν την Αφρικανική, την Ασιατική, την Αμερικανική Ένωση σαν την Ευρωπαϊκή Ένωση και να θέσουν όλα αυτά υπό μια Παγκόσμια Φασιστική Κυβέρνηση. Σε ένα επιφανειακό επίπεδο θα φαίνεται ότι υπάρχουν δημοκρατίες σε όλο τον κόσμο. Θα ελέγχουν τα αποτελέσματα των εκλογών με τους απατηλούς τρόπους τους. Θέλουν να συγκεντρώσουν όλο τον πλούτο, εκμεταλλευόμενοι τους πολίτες του κόσμου ως φορολογούμενους, καταναλωτές, εργαζόμενους και επενδυτές. Θέλουν να επιβάλουν τις απόψεις τους στον κόσμο με προπαγάνδα και πολιτικό έλεγχο. Θέλουν να κάνουν ό, τι θέλουν.


Θέλουν να μας γυρίσουν πολλούς αιώνες πίσω. Αυτό είναι το όραμα των υπερ-παγκοσμιοποιητών για το μέλλον. Βρίσκεστε στην αριστερή εικόνα. Είναι στα δεξιά. Στη μέση είναι πώς σας ελέγχουν. Μπορούν να σας κάνουν πλύση εγκεφάλου με την προπαγάνδα των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης και να σας πείσουν ότι αυτό που σας καταστρέφει είναι πραγματικά καλό για εσάς.

Μην εμπιστεύεστε τα μέσα ενημέρωσης ή τους υπερ-παγκοσμιοποιητές.

Οι Πυραμίδες είναι ακόμα εκεί και είναι το Νο 1 μεταξύ των 7 Θαυμάτων του Κόσμου. Οι εργάτες που τις έχτισαν είναι νεκροί και το ίδιο τα παιδιά, τα εγγόνια τους, τα δισέγγονα τους κλπ. Το έργο έχει για τους υπέρ-παγκοσμιοποιητές πολύ μεγαλύτερη αξία από τις ζωές των εργατών και των απογόνων τους. Θέλουν να δουλεύετε φθηνά για να φτιάξετε τις Πυραμίδες τους, το Magnum Opuses (Great Works) που πιστεύουν ότι είναι ισοδύναμα με τις Πυραμίδες. Η υπερ-παγκοσμιοποίηση είναι γι' αυτούς το μεγαλύτερο έργο όλων. Η ζωή σας δεν έχει αξία για τους υπερ-παγκοσμιοποιητές, αλλά η εργασία σας έχει και θέλουν να είναι πραγματικά φθηνή. Θέλουν να κάνουν μια τάξη βαθύπλουτης, ψευτο-ελίτ και μια δεύτερη τάξη φτωχών εργατών που θα μοιάζουν με σκλάβους.

Η ζωή σας πρέπει να έχει αξία για εσάς. Μην την εξισώνετε με το μηδέν πιστεύοντας και ακολουθώντας αυτά που λένε.

Όπως ο Χίτλερ, οι υπερ-παγκοσμιοποιητές θέλουν να δημιουργήσουν μια Παγκόσμια Δικτατορία. Αν και υπάρχουν σαφείς διαφορές, υπάρχουν επίσης ομοιότητες με τις απόψεις, τις μεθόδους και τους στόχους του Adolf Hitler. Συνειδητοποίησαν ότι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιηθούν όπλα. Η ιδεολογία τους είναι συγκριτιστική όπως και των Ναζί, ένας αχταρμάς από τα στραβά του σοσιαλισμού και της δεξιάς, με περισσότερο σοσιαλιστικά στοιχεία. 

 

Scroll to Top