ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΕΝΩΣΗ


Ευρωπαϊκή Χιτλερναπολεοντική Δικτατορία

Ο Άξονας (ΕΕ) μας εξοντώνει οικονομικά, ηθικά και ψυχικά που μπορεί να οδηγήσει σε φυσική εξόντωση από αρρώστια ή αυτοκτονία. Οι αριθμοί δεν δείχνουν την πραγματικότητα. Ο Άξονας τιμώρησε πολύ σκληρά τους Έλληνες πολίτες που δεν έφταιγαν σε τίποτα. Η ευθύνη ήταν της ΕΕ και των ευρώδουλων (Καθεστώς ΕΕ - ΝΤΠ) που έβαλαν να μας κυβερνούν. Η συμμετοχή σε Ένωση με επικεφαλής μια χώρα που έχει κάνει δύο παγκόσμιους πολέμους για να κυριαρχήσει είναι σαν να μένει κανείς σε πολυκατοικία με διαχειριστή τον σχιζοφρενή δολοφόνο με το πριόνι. 

Πίσω από κάποιες δημοκρατικές και ανθρωπιστικές αντιλήψεις της ΕΕ, βρίσκεται μια στυγνή δικτατορία που σκοπό έχει τον έλεγχο, την εκμετάλλευση και την καταπίεση με αόρατους τρόπους. Η ΕΕ είναι το πρώτο βήμα για την Παγκόσμια Δικτατορία. Έχουν στήσει την δικτατορία τους πάνω σε δημοκρατικές διαδικασίες. Δεν στηρίζεται πλέον στα όπλα αλλά σε επιτηδευμένες και συχνά επιστημονικές μεθόδους χειραγώγησης, εξαπάτησης, προπαγάνδας, ελέγχου. Με προπαγάνδα χιτλερικού τύπου από τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης χειραγωγούν τους ηλίθιους που δυστυχώς σε αυτή την χώρα είναι πολλοί.

Πρώτα ήταν ο Ναπολέων στις αρχές του 19ου αιώνα. Εμείς τότε ήμαστε Οθωμανική Αυτοκρατορία. Έναν αιώνα μετά ήρθε ο Χίτλερ. Ότι δεν κατάφεραν οι Γερμανοί και οι Γάλλοι με δύο ψυχοπαθείς ηγέτες, το κατάφεραν με την ΕΕ, να υποδουλώσουν την Ευρώπη. Η παρατήρηση τριών χαρτών, ΕΕ - Χιτλερική επικράτεια - Ναπολεοντική επικράτεια, διώχνει κάθε αμφιβολία για το ποια κέντρα είναι πίσω από την ΕΕ, τα ίδια κέντρα που ήταν πίσω από τον Ναπολέοντα και τον Χίτλερ.

Τον Ναπολέοντα τον σταμάτησαν η Βρετανία και η Ρωσία. Οι ίδιες χώρες σταμάτησαν τον Χίτλερ μαζί με ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία. Θα επιτελέσουν και αυτή την φορά το καθήκον τους να σταματήσουν το Δ' Ράιχ, την ΕΕ;


Εγχώριοι τοποτηρητές

Οι υποτιθέμενοι εταίροι έχουν στήσει ένα διακομματικό σύστημα εξουσίας ώστε να υποδουλώσουν την χώρα. Το σύστημα αποτελείται από:

μαφιόζους - πολιτικούς - κράτος - ΜΜΕ - δημοσκόπους - οικονομικούς μεγαλοπαράγοντες

Μια σάπια, παρακμιακή, παρασιτική, τυραννική, ευρώδουλη και ευρωκατευθυνόμενη μειοψηφία, έχει υφαρπάξει την εξουσία από τον ελληνικό λαό και ετοιμάζεται να υφαρπάξει ό,τι περιουσίες τους ξέφυγαν. Η εγχώρια μειοψηφία προδοτών υλοποιεί τους σχεδιασμούς του Δ' Ράιχ για υποδούλωση και εξαθλίωση του ελληνικού λαού και σε αντάλλαγμα ευημερεί σε βάρος της συντριπτικής πλειοψηφίας. Αυτοί που θα έπρεπε να υποστηρίζουν τα συμφέροντα των πολιτών, είναι πιόνια του Άξονα. Κάνουν μεγάλο καλό στους εαυτούς τους και μεγάλο κακό στην χώρα. Αυτό δεν αποτελεί άποψη αλλά γεγονός αδιαμφισβήτητο. Είναι η αιτία που δεν μπορεί να πάει η χώρα μπροστά. Από την Αρχή του Κόσμου οι Δυνάμεις του Κακού εξαπατούν, εκμεταλλεύονται, καταπιέζουν, υποδουλώνουν. Δεν είναι άνθρωποι, είναι ανθρωπόμορφα τέρατα, κακοί δαίμονες σε ανθρώπινο σώμα. Δεν πρόκειται να φύγουν από μόνοι τους, πρέπει ο λαός να τους πολεμήσει και να τους διώξει.

ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΩΜΟΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ. 

ελπίζουμε ότι με την βοήθεια των Συμμάχων ο λαός θα νικήσει τις Δυνάμεις του Κακού

αυτό που αρμόζει στους προδότες και στους άρπαγες της λαϊκής εξουσίας είναι

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ

Ξέρουμε και ξέρετε ποιοι είστε. Μπορεί να την γλυτώσετε αν αλλάξετε στάση και τακτική.


Ο θείος Σαμ δεν μπορεί να μένει αδιάφορος στην άνοδο του Δ' Ράιχ. Οι ΗΠΑ πρέπει να σταματήσουν να κανακεύουν* Γερμανογαλλόδουλους που υπηρετούν τον Άξονα. Αμερικανόφιλος και Γερμανογαλλόδουλος δεν πηγαίνουν μαζί. Ας διαλέξουν ή το ένα ή το άλλο, ή με τους Συμμάχους ή με τον Άξονα.

Αυτά που ξέρανε τελειώσανε, λίγο από εδώ, λίγο από εκεί και λίγο παραπέρα. Θυμίζουν το γνωστό «αλλού τρως, αλλού πίνεις κι αλλού πας και το δίνεις». Στην Νέα Δημοκρατία, έχουν μάθει να κοροϊδεύουν τους ψηφοφόρους και νομίζουν ότι μπορούν να τους κοροϊδεύουν όλους. Άραγε θα τα καταφέρουν; Μάλλον ΟΧΙ.

Οι απόψεις μας συγκλίνουν με αυτές του Τραμπ και του Τζόνσον σε θέματα Διεθνών Σχέσεων και Διεθνούς Εμπορίου, σε αντίθεση με την Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη που έχει μεγάλες διαφορές και η κατάσταση τους έχει γυρίσει μπούμερανγκ. Η Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη είναι με τους αντιπάλους του Τραμπ και του Τζόνσον, αυτούς που τους πολεμούν. Οι πολέμιοι του Τραμπ όπως οι New York Times, υμνούν τον Μητσοτάκη.  

* Το ρήμα κανακεύω είναι συνώνυμο του κακομαθαίνω και περιλαμβάνει δύο έννοιες που υποδηλώνουν ενεργητική ή παθητική στάση. Η πρώτη σημαίνει «φροντίζω, κάνω χατίρια» ενώ η δεύτερη «επιτρέπω αταξίες, δείχνω υποχωρητικότητα». Εμείς το εννοούμε με την δεύτερη στάση. Θεωρούμε ότι είναι απαραίτητη πιο σκληρή στάση. Χρειάζεται συνεχής πίεση ποικιλοτρόπως. 

 

Scroll to Top