ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ


ΣΤΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ

& ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ 

Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΣΥΜΜΑΧΕΣ

ΗΠΑ  ΚΑΝΑΔΑ  ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ  ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ  ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΩΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΥΜΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

Η ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΡΩΣΙΑ

Πολέμησαν δίπλα μας και έχυσαν το αίμα τους για την δική μας ελευθερία. Καθαρός αέρας ανεξαρτησίας πνέει σε όλη την Ευρώπη από τα Βορειοδυτικά. Όπως στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ρωσία είναι οι μόνες ελεύθερες από το Δ' Ράιχ χώρες της Ευρώπης.

WE  UK   &  R JEALOUS       31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020     ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΕΡΑ BREXIT       WE HATE EU (Evil Union)


ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΜΟΔΟΞΟΥΣ

 

ΣΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΜΕ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ Η ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΕΘΝΟΤΗΤΩΝ Η ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ (ΕΕ). 

Ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος είναι πολύ διαφορετικός από τον Β'. Χρησιμοποιούνται όλα τα μέσα εκτός από τα όπλα. Πολλά γίνονται υπόγεια και είναι αόρατα. Δεν είναι ξεκάθαρα τα στρατόπεδα. Κάποιοι από αυτούς που επιφανειακά υποτίθεται ότι είναι εταίροι όπως η Γερμανία και η Γαλλία, υπόγεια μπορεί να είναι εχθροί. Παριστάνουν τους φίλους αλλά ο σκοπός τους είναι να καταστήσουν την Ελλάδα αποικία τους. 

Παγκόσμιος Ελληνισμός


Υποστηρίζουμε μια εναλλακτική ήπια παγκοσμιοποίηση και είμαστε ενάντια στην ακραία παγκοσμιοποίηση που υπηρετεί το προδοτικό τόξο της Βουλής. Σκοπός μας είναι να αποτελέσει η Ελλάδα μέρος της οικονομικής Συμμαχίας Ανεξάρτητων ΧωρώνΔημιουργούμε επίσης διαύλους επικοινωνίας παγκόσμια με κεντροδεξιά κόμματα που είναι ενάντια στην ακραία παγκοσμιοποίηση (Νέα Τάξη). Καθώς στον κόσμο υπάρχουν περισσότερες από 180 χώρες, εστιάζουμε κυρίως σε αυτές που πιθανολογούμε ότι μπορεί να αποτελέσουν μέρος του αμυντικού μπλοκ στην ακραία παγκοσμιοποίηση (Συμμαχία Ανεξάρτητων Χωρών). 

Αν τελικά παραμείνει Πρόεδρος ο Μπάιντεν, ο Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται να βοηθήσει την δημιουργία του αμυντικού μπλοκ ώστε να έχει γίνει η προετοιμασία όταν αναλάβει ξανά την Προεδρία των ΗΠΑ, τον Ιανουάριο του 2025. Η Νέα Δημοκρατία είναι στην γραμμή του Μπάιντεν που βρίσκεται στην κεντροαριστερά δηλαδή είναι το αντίστοιχο ΠΑΣΟΚ της Αμερικής. Κάπου τα έχουν όλα πολύ μπερδέψει και βρίσκονται σε πολύ μεγάλη σύγχυση. Τα έχουν τελείως χαμένα και ο χαρακτηρισμός είναι πολύ ήπιος.

Τα συστημικά ΜΜΕ δεν παρουσιάζουν τις εξελίξεις ή μάλλον τις παρουσιάζουν μονόπλευρα. Συμπληρωματικά προτείνουμε τα εξής  ΜΜΕ (στα Αγγλικά). Δεν συμφωνούμε απαραίτητα σε όλα μαζί τους αλλά σίγουρα είναι μια άλλη οπτική γωνία που εσκεμμένα δεν παρουσιάζεται από τα συστημικά ΜΜΕ. Επειδή το ζήτημα της παγκοσμιοποίησης είναι διεθνές, υπάρχει το website  Globalization της GReACTIV στην διεθνή γλώσσα, τα Αγγλικά .


Θα υπάρχει προσαρμογή στις ελληνικές συνθήκες. Δεν είναι κατάλληλες ολόιδιες πολιτικές όταν σε μία χώρα η ανεργία είναι κάτω από 5% και σε μια άλλη πάνω από 20%.  Ο μέσος Έλληνας ψηφοφόρος βρίσκεται πιο αριστερά σε σχέση με τον μέσο ψηφοφόρο στις παραπάνω χώρες και ανάλογη θα είναι η τοποθέτηση του νέου σχήματος.

Το ονομάζουμε πολιτικό σχήμα και όχι κόμμα γιατί μπορεί να μην είναι εξ αρχής κόμμα αλλά κίνηση, δίκτυο ή οργάνωση.  Μια εναλλακτική είναι να συμμετέχει σε συμμαχία κομμάτων. Θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες και τις υπό διαμόρφωση συνθήκες. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Θα κριθεί εν καιρώ από την ηγεσία και τα κατάλληλα όργανα. Η Νέα Αρχή είναι το δίκτυο βάσης που έχει την πρωτοβουλία να δημιουργήσει το νέο ευρύτερο πολιτικό σχήμα και να αποτελέσει μέρος του ώστε να καλύψει ένα κενό στην κεντροδεξιά.

Η Νέα Δημοκρατία είναι γερμανόφιλο και γαλλόφιλο κόμμα που υπηρετεί την ακραία και καταστροφική για την χώρα παγκοσμιοποίηση. Έχει σχέσεις με τους Δημοκρατικούς των ΗΠΑ που βρίσκονται στην κεντροαριστερά ενώ η Νέα Δημοκρατία είναι κόμμα της κεντροδεξιάς. Οι Δημοκρατικοί, προς το παρόν, υποστηρίζουν την Γερμανική Ευρώπη και την ακραία παγκοσμιοποίηση η οποία αν και δεν υπήρξε καταστροφική όπως στην περίπτωση της Ελλάδας, ήταν αναμφισβήτητα επιβλαβής για τις ΗΠΑ. Ωφέλησε την Γερμανία και την Κίνα. Με αυτή την έννοια, μπορεί να χαρακτηριστούν ανθέλληνες, αντιαμερικάνοι, γερμανόφιλοι και κινεζόφιλοι όσοι υποστηρίζουν την ακραία παγκοσμιοποίηση.

 

Scroll to Top